Søg her...

Print, kopier og scan


Opret en konto til kopi og print

For at kunne kopiere og printe på Aalborg Bibliotekernes kopimaskiner skal du oprette en printkonto. Her kan du indsætte penge til at betale for dine kopier og print. Du bestemmer selv, hvor mange penge du vil indbetale.
Du kan oprette din konto og indsætte penge her


Om kontoen

Dit brugernavn må ikke indeholde Æ, Ø og Å.
Dit kodeord skal have mindst fire tegn.
Du kan benytte mange forskellige betalingskort. Hvis vi mod forventning ikke modtager dit betalingskort, bedes du kontakte personalet for hjælp til indbetaling.
Du kan uploade print fra din egen computer til Aalborg Bibliotekernes server og hente dem ved at logge på en af vores kopimaskiner. Du ser et link til upload, når du er logget ind i printsystemet.


Sådan gør du

Opret en konto i printsystemetEfter oprettelse modtager du en e-mail med et link, som du skal klikke på for at aktivere din printkonto.
Dernæst skal du logge ind i printsystemet og indsætte det ønskede beløb. Du kan indsætte mellem kr. 1 og kr. 1.000. Pengene bliver stående på kontoen, til de er brugt.
 


Sådan printer og kopierer du

Kopi

Log på en af Aalborg Bibliotekernes kopimaskiner med dit brugernavn og password. Dermed kan du benytte maskinens kopifunktion.
 

Print fra Aalborg Bibliotekernes computere

Tryk på print. Du vil dernæst blive bedt om at skrive dit brugernavn og din adgangskode. Når du har gjort det, er printjobbet sendt, og du kan afhente det i en af Aalborg Bibliotekernes kopimaskiner ved at logge på med dit brugernavn og adgangskode. På kopimaskinen skal du trykke på dit printjob på skærmen og dernæst på printknappen på skærmen.

Print fra egen computer

Log på printsystemet og upload dit dokument. Når du har gjort det, er printjobbet sendt, og du kan afhente det i en af Aalborg Bibliotekernes kopimaskiner ved at logge på med dit brugernavn og adgangskode. På kopimaskinen skal du trykke på dit printjob på skærmen og dernæst på printknappen på skærmen.
 

Priser for print og kopi

A4 format koster 1 kr. pr. side (sort-hvid eller farve)
A3 koster 2 kr. pr. side (sort-hvid eller farve)
Print på begge sider af papiret koster dobbelt takst.

Har du spørgsmål vedrørende print og kopi står personalet klar til at hjælpe dig. Spørg gerne.