Søg her...

På søndag bliver alle bibliotekssystemer opdateret
11-01-2017

Søndag den 15. januar udføres der service, opdatering og vedligehold af biblioteksdatabasen, derfor er der ikke adgang til søgning, lånerstatus, reservationer m.m.
Du kan ikke bruge de "digitale biblioteker": Filmstriben, eReolen, Biblo, faktalink, forfatterweb m.fl.

Opdatering og vedligehold af databasen

På søndag gennemføres service, opdatering og vedligehold af biblioteksdatabasen

Dansk Biblioteks Center udfører service, vedligehold og opdatering af biblioteksdatabasen.
Det bevirker, at visse tjenester ikke vil være tilgængelige på søndag.
Databasen holder styr på bibliotekernes materialer, de digitale ressourcer og diverse andre funktioner.
Du kan ikke bruge disse tjenester, mens der udføres service.

På søndag kan du ikke:
- du kan ikke reservere, se status, forlænge eller få oplysninger om dine reservationer
- du kan ikke bruge bibliotekets digitale tjenester: Filmstriben, eReolen, bibliotek.dk, netbaserne, Biblo m.fl

De biblioteker der har åbent søndag, kan du benytte, - men med begrænsede muligheder.
Du kan låne og aflevere materialer, læse aviser og tidsskrifter, printe og kopiere eller lege med ungerne.

Vi forventer normal drift igen fra mandag d. 16. januar.