Søg her...

Danmarksindsamlingen 2017 - gør en god gerning
09-01-2017

Aalborg Bibliotekerne opfordrer alle børn til at gøre gode gerninger!

Tag sunde snacks med til hele klassen. Fej naboens indkørsel. Eller gå til købmanden for dine forældre, når de står midt i aftensmaden og mangler en liter mælk.

Sådan lyder opfordringen fra Aalborg Bibliotekerne til alle børn i Aalborg Kommune. Frem til den 4. februar donerer Ole Kirk´s Fond, LEGO-familiens almennyttige fond, nemlig 25 kroner til årets Danmarks Indsamling, hver gang et barn gør en god gerning. Og alle der deltager får et armbånd.

En god gerning er at gøre noget, der gør en forskel for et andet menneske. Den næste tid kan børns gode gerninger både sprede glæde herhjemme og samtidig gøre en verden til forskel for børn der lider af sult i lande som Nepal, Afghanistan og Bolivia.

Sådan lyder budskabet, når Aalborg Bibliotekerne sammen med landets øvrige børnebiblioteker, DR Ramasjang & Ultra og LEGO-familiens almennyttige fond, Ole Kirks Fond, samler ind til Danmarks Indsamling 2017 i fællesskab med alle danske børn.

Sådan kan du være med

For at være med, skal man hente et eller flere skemaer på ens lokale bibliotek eller på www.dr.dk/ramasjang eller www.dr.dk/ultra, udfylde skemaerne med sine gode gerninger og aflevere dem igen på biblioteket senest den 3. februar kl. 12.00.

Store som små gode gerninger tæller og udløser alle 25 kroner til indsamlingen. Ole Kirk´s Fond dækker op til 10 millioner kroner. Alle børn, der deltager modtager et armbånd (så længe lager haves). Dog kun ét armbånd pr. barn.

Om Danmarks Indsamling 2017

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for sultramte børn i Afrika, Asien og Latinamerika, som DR og 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag. Organisationerne arbejder for at hjælpe børnene med mad så de har overskud til at få en uddannelse og et godt liv

Indsamlingen løber fra 4. januar og kulminerer med et tv-show på DR1 den 4. februar 2017 kl 19.00.