Søg her...

Temaer Se alle temaer

Prisvindere i bøgernes verden 2016

Bogmarkedet er fuld af pris- og legatuddelinger året rundt. Se de vigtigste prisvindere 2016 og lån dem her.

4 generationer spiller op : Musikanbefalinger - Del 1: Peter Søholm

2016 var et pændende musikår med mange gode udgivelser. På aalborg Bibliotekerne har vi sat 4 generationertil hver især at vælge deres yndligsudvielser - Del 1: Peter Søholm

Alene i vildmarken

Drømmer du også om at være alene i vildmarken? Bliv inspireret eller find ud af, du hellere må blive hjemme.

Mindfulness for børn

Mindfulness har længe været populært og nu er den populære tilgang til et mere afbalanceret liv også nået til børnene.

Vinterdepression

Hjælp til dig, der har svært ved at komme gennem vinterens mørke og kulde.

Cli-fi er sci-fi med klimakant

Er du vild med sci-fi, så er du garanteret også vild med cli-fi. Dyk ned i en ny genre, som puster liv i fremtidens klimascenarier.

Litteratursidens tema: Børnelitteratur 2016

Litteratursidens decembertema er traditionen tro dedikeret til årets bedste børnebøger. En bred vifte af inspiration til hvad du kan læse med dine børn eller børnebørn – og måske også inspiration til julegaverne.

Barnets første år på biblioteket

Inspiration til dig som forælder og dit lille barns første besøg i børnebiblioteket.

Young Adult på engelsk

Find vinterens gode læseoplevelser på eReolen Global.

Ordblind - hvad nu? Her er tips og inspiration

Her har vi samlet links, tips og videoer med bl.a. Bubber og Thomas Blachman, som fortæller om deres eget forhold til det at være ordblind.

Overblik: It-anbefalinger til dig

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at lære din computer at kende  eller bare vil blive bedre til at bruge den kan du låne nogle gode lærebøger på biblioteket.

Bøgerne fra Bogcafé: Ø

Der var rift om brochurerne ved fredagens Ø-bogcafé. Se og bestil de præsenterede bøger her.

Litteratursidens tema: Stærke stemmer fra 70'erne

Bekendelseslitteraturen fra 70'erne har fået en renæssance, og temaer som moderskab og familie dukker op igen. Vi hylder de bedste værker og den nyere litteratur om 70'erne.

Boom i filmatiserede romaner i 2017

Synes du også, at bogen skal læses først? Så lån den hos os, inden den kommer i biografen.

Bogbloggernes bud på årets bedste bog 2016

Line Dalbro Schaumann har ved siden af sit job som bibliotekar en glimrende bogblog, "Forestilling om paradis". Hun har spurgt en række medbloggere om, hvad deres bedste bogoplevelse var i 2016.