9. oktober 2018

Bogforum 2018

Hvor der er bøger og kulturdebatter, er der biblioteker
– også på årets Bogforum.

På bibliotekernes store hjørnestand i Hal C 3 kan du fredag den 26. - 28. oktober høre både politikere og engagerede fagfolk drøfte aktuel kultur- og bibliotekspolitik mv.
Se programmet her.

Hver dag byder vi på spændende forfattermøder og digtoplæsning og ikke at forglemme Litteraturquizzen, hvor Adrian Hughes udfordrer forfattere, anmeldere og andre bogfolk.

På 2018 standen kan man bl.a. møde Katrine Marie Guldager, Mette Moestrup, Sara Bouchet, Michael Vraa, Leonora Christina Skov, Kim Leine, Harald Voetmann, Lone Theils, Jesper Stein, Pia Juul og mange andre - enten i interviews, litteraturquiz eller debatter o.l.

Bag biblioteksstanden står Aalborg Bibliotekerne og 17 andre kommuner sammen med Danmarks Biblioteksforening, Litteratursiden.dk og eReolen.dk.

Bogforum har det ultimative program
Bogforum favner det hele, har det hele, viser det hele! Bogforum er for alle slags litteraturfans!
Mød dem alle og se det fantastiske program her

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten