11. juni 2018

Nye bekendtskaber? Besøg eKurser.nu og se hvordan du gør

Ensomhed har fået større opmærksomhed de seneste år. Ensomhed kan gå ud over livskvaliteten og trivslen.

Ifølge Ældre Sagen er mere end 50.000 danskere over 65 år ensomme. Det gælder både mænd og kvinder. Det er typisk, når der sker et livsskift, at ensomheden kan komme til at fylde. Det kan være pension, at man mister sin partner, eller bliver fysisk udfordret.

eKurser.nu er bibliotekernes fælles sted for gratis it-kurser. De har lavet et kursus, der viser vejen til at oprette en dating profil, som kan hjælpe til at finde nye venner eller en partner. Kurset er et e-læringskursus, som giver kendskab til principperne bag netdating.

Du bliver introduceret til søgeteknikker, hvordan du opretter en profil og hvor du kan finde fællesskaber online. Sidst lærer du om, hvordan du passer på dig selv og dine data, når du færdes online.

Du kan læse mere om, og gennemgå kurset her

Vil du læse om romantik? Vi har samlet vores favoritter inden for romantiske bøger. Listen kan du se her

Er du mere til erotik, har vi også lavet en liste med de nyeste erotiske bøger. Du kan selvfølgelig låne dem alle sammen på biblioteket. Listen finder du lige her

Spørg Biblioteksvagten