12. april 2018

Bogcafé for bedsteforældre tager på tour

Det er en ny slags bogcafé, Aalborg Bibliotekerne prøver af, når de i foråret tager ud til en række af kommunens biblioteker for at fortælle om børnebøger, der er særligt velegnede til højtlæsning.

Til bogcafé for bedsteforældre vil de tre bibliotekarer, Lissa, Karin og Anine, give ny inspiration og anbefale sjove, spændende og lærerige bøger, der er hyggelige at læse højt for og med børnebørn i alderen 0-8 år.

"Højtlæsning kan jo være med til at fremme børns kognitive udvikling, så der er al mulig grund til at læse højt for sine børnebørn. Når det er sagt, læser jeg primært højt for mine egne børnebørn fordi det simpelthen er noget af det hyggeligste i verden." udtaler én af de omrejsende bibliotekarer, Lissa Harder, som selv har to små børnebørn, som hun nyder at læse højt for.

Når de tre bibliotekarer drager ud, er det med både kendte og mindre kendte børnebøger i tasken. De vil gerne både opnå, at bedsteforældrene kan genopdage glæden ved nogle af de børnebøger de selv har læst, og samtidig åbne publikums øjne for noget af al den fantastiske nye børnelitteratur, som bliver udgivet for tiden.

Kom til bogcafé for bedsteforældre på dit bibliotek

Husk at tilmelde dig

23. april kl. 16 - Trekanten