15. marts 2018

Mød Læsernes Bogpris-nominerede til Ordkraft

Lørdag den 7. april kl 10.30 kan festivalgængerne til årets Ordkraft litteraturfestival møde en hel stribe af de forfattere, der er nomineret til Læsernes Bogpris. Svend Åge Madsen, Maren Uthaug, Thomas Bredsdorff, Sara Omar og Steffen Jacobsen mødes alle på Skraaen i Nordkraft, hvor de præsenterer deres nominerede bøger efterfulgt af en debat med udgangspunkt i sætningen ”Ord der forløser”.

Samtalen modereres af Ove Hesselbjerg Rasmussen og tager fat på nødvendigheden og konsekvensen af, at litteraturen spiller en rolle i såvel den enkeltes liv som i samfundsdebatten.

Afstemningen om Læsernes Bogpris afsluttes den 7. april, så man kan lige nå ind på berlingske.dk og stemme på sin favorit efter arrangementet til Ordkraft.

Kom i dybden med forfatterne

En time er naturligvis ikke nok til at komme ordentligt i dybden med de nominerede forfattere. Derfor er der også programsat mere dybdegående samtaler under årets litteraturfestival. Fredag den 6. april kan du møde både Maren Uthaug og Sara Omar og lørdag den 7. april stiller Sven Åge Madsen, Thomas Bredsdorff og Steffen Jacobsen hver især op til samtaler med en af Ordkrafts moderatorer.

Information om billetter til Ordkraft kan findes på ord-kraft.dk

Om Læsernes bogpris

Hvert år uddeler Danmarks Biblioteksforening og Berlinske Læsernes Bogpris. Som titlen antyder, er det læserne, der bestemmer, hvilken bog de synes har været årets største oplevelse og som skal præmieres for det. Læsernes Bogpris er blevet uddelt siden 2004 og dette års vinder kommer i fornemt selskab blandt tidligere vindere, der tæller Bjarne Reuter, Peter Øvig Knudsen, Hanne-Vibeke Holst, Puk Damsgård og Abdel Aziz Mahmoud.

Du kan stemme på din favorit til Læsernes Bogpris på berlingske.dk. Afstemningen slutter den 7. april og vinderen kåres i forbindelse med Bibliotekernes Topmøde den 13. april.

Læs de nominerede

Spørg Biblioteksvagten