19. maj 2017

Får du Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev?

Vidste du, at du hver 14. dag kan få de seneste nyheder fra Aalborg Bibliotekerne, direkte i din indbakke?
I Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev kan du læse om alt det nyeste, vi går og laver, såvel i de fysiske biblioteker som her på hjemmesiden.

Alle modtagere af vores nyhedsbrev har hver gang chancen for at vinde en spændende bogpræmie. Vinderen af sidste nyhedsbrevskonkurrence blev Kristina Poulsen fra Storvorde, som vandt Maren Uthaugs roman, "Hvor der er fugle", fordi hun er tilmeldt nyhedsbrevet. Og hun skrev til os:

"Elsker slægtsromaner. Og det gør min mor også"
- Kristine
Poulsen

Næste gang: Hjælp dit barn til at knække læsekoden - og vind romanen Victoria

Næste nyhedsbrev kommer på tirsdag. Her kan du bl.a. læse om en helt ny emneliste med inspiration for forældre, der gerne vil hjælpe deres børn til at knække læsekoden.

Her er også nyt om vores anbefaling af den aktuelle, historiske roman "Victoria" af Daisy Goodwin.
"Victoria" er også denne måneds bogpræmie til en af modtagerne af vores nyhedsbrev.

Så skynd dig at tilmelde dig Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev HER.