20. april 2017

Et tilbageblik på Ordkraft 2017

Ordkraft 2017 er kommet og gået. Ja vi har faktisk allerede tilbagelagt flere påskefrokoster siden Nordkraft emmede af Ordkraft, ordglæde, litteratur og bognørderi. Her kommer et hurtigt tilbageblik med nogle få nedslag fra de tre intense dage med Ordkraft 2017.

 

Ordkraft vender naturligvis tilbage i april 2018. Og så kan du opleve Marie Helleberg, som også var med på Ordkraft 2017, på Hovedbiblitoeket den 25. april kl. 16.30. Læs mere her.

Fredag

Manu Sareen var én af flere børnebogsforfattere, der optrådte allerede inden den officielle åbning af Ordkraft fredag formiddag. På Royal Stage fortalte han blandt andet om, hvordan hans eget liv har leveret masser af inspiration til bøgerne om Iqbal Farooq. Vi talte med ham om, hvordan man kommer i gang med at skrive bøger.

 

 

Og så skete der naturligvis en hel masse mere om fredagen...

 

Lørdag

Lørdag formiddag var en masse læseklubber fra hele regionen samlet til særarrangement med Maria Helleberg og Mich Vraa i de smukke omgivelser i Musikkens Hus. Vi var med, da Mich Vraa svarede på spørgsmål og fortalte om Haabet. Du kan læse mere om læseklubberne her.

 

 

I Nordkraft boltrede børnene sig sammen med mændene bag Sallys Far bøgerne - og så var der indkøbsvogsræs!

 

 

Også lørdag skete der en hel masse mere.

 

Søndag

Vores egen Bodil Bøtcher ønskede Merete Pryds Helle tillykke med De Gyldne Laurbær og talte med hende om Folkets skønhed.

 

 

Og så opsummerede projektleder Ove Hesselbjerg Rasmussen en forrygende festivalweekend, inden vi lukkede og slukkede.

 

Læs bøgerne fra Ordkrafts forfattere

Spørg Biblioteksvagten