Højtlæsning

At læse højt for dit barn fra en tidlig alder kan højne chancerne for, at sproget bliver udviklet hurtigere. Barnet tilegner sig et større ordforråd og kendskab til forskellige genrer og verdener. Samtidig øges chancen for, at barnet naturligt vil læse flere bøger senere i livet. Det er vigtigt, at oplæseren tager sig tid til at forklare ord og begreber for barnet og at samtale under læsningen. Samtidig er det vigtigt, at barnet føler, at det ikke skal bevise noget, men at det er hyggeligt og uformelt samvær med en voksen.

anbefalinger

Vinden i piletræerne af Kenneth Grahame

Anmeldt af Pia Bechmann

Et frydefuldt genlæs af de herlige historier om den kære Muldvarp, Grævling, Rotte og Tudse og alle deres forunderlige eventyr. Meget smuk ny udgivelse af uvurderlig børnebogsklassiker.

Momo af Michael Ende

Anmeldt af Pia Bechmann

Magisk og fremragende fortælling om tidsbegrebet, som godt kan give en klump i halsen midt i nutidens stress og jag. En eventyrlig børnebogsklassiker som stadig holder i 2016.

Nyt på hylderne

Høst

"De røde æbler løsner let fra træets trætte kviste" sådan er sensommeren, når haverne bugner af frugt og grønt og det gælder om at få gemt alle sommerens vitaminer til det bliver koldt og mørkt. Høsttid er frugten af forårets og sommerens haveanstrengelser.

 

 

se flere

eReolen GO

Højtlæsning en nydelse for alle aldersgrupper


www.ereolengo.dk