Aalborg Bibliotekerne gennemfører i uge 20-23 en stor brugerundersøgelse og vil gerne høre din mening om, hvad du synes om biblioteket.
×

Søg her...

Snydt igen! Bøger om svindlere

Følger du tv-serien Bedrag? Inden næste afsnit ruller over skærmen søndag kan du varme op med en god bog om fup og svindel, når det er værst.

Præsidentvalg i USA

Få et hurtigt overblik over det kommende præsidentvalg, kandidaterne, hvad de går til valg på og hvordan valgsystemet foregår i USA.

Litteratursidens tema i oktober: Fantasy

Fantasygenren lever i bedste velgående – det er en genre der igen og igen blomstrer op og drager nye læsere ind i det fantastiske univers og med på nye eventyr.

Ordblind - hvad nu? Her er tips og inspiration

Den 3. oktober fortæller Bubber og Christian Bock om at tackle et liv som ordblind på Hovedbiblioteket i Aalborg. Her har vi samlet links, tips og videoer med bl.a. Bubber og Thomas Blachman, som fortæller om deres eget forhold til det at være ordblind. 
Vi anbefaler
Vi anbefaler - bøger

Altid tilgivelse af Anne B. Ragde

Slægtsroman. Fjerde del i serien om familen Neshov tager fat fire år efter, at tredje bog forlod læseren med en bittersød og noget uventet afslutning. Glæd dig til et fantastisk gensyn med Torunn, Erlend, Margido og Tormod.

Vi anbefaler - bøger

Fjer og flammer af Melissa Grey

Fantasy. Hvis du var vild med "Ønskekræmmerens datter"-serien af Laini Taylor (det var jeg!), så vil du også kunne lide dette første bind i serien om pigen Echo.

Vi anbefaler - bøger

Vivian af Christina Hesselholdt

Biografisk roman. Christina Hesselholdt løfter lidt af sløret for den amerikanske gadefotograf Vivian Maiers liv, hvis talent forblev ukendt næsten til hendes død.